Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

Új befektetési célpont - Hévíz és környéke

 

Számtalan fejlesztés indul a délnyugat-balatoni térségben, tovább növelve a környék vonzerejét. Keszthely és Gyenesdiás mellett Hévíz városa kaphat új lendületet a különféle ingatlanfejlesztések révén, és várható, hogy a befektetők is felfedezik a fürdővárost.


Siófok, Tihany és Balatonfüred, mint kiemelt balatoni desztinációk, telítődnek az ingatlanpiac vonatkozásában is, és annyira elszálltak már az árak, hogy sem a saját célra vásárlók, sem a jó befektetést keresők nem lehetnek maradéktalanul elégedettek.
Ráadásul a Balaton-fejlesztési programban kiemelt helyet kapott Hévíz és környéke, így kormányzati forrásokra is számíthatnak az érintett települések. Az Otthontérkép magazin honlap tájékoztatása alapján uniós és kormányzati forrásból megújul a piac, a főutca, a parkolók; térfigyelő rendszert építenek ki és elektromos töltőállomásokat alakítanak ki az autóknak; ezen kívül a régi helyére egy új sportcsarnokot emelnek, és elkészül az új buszpályaudvar is.


Hévíz, Széchenyi utca
A világhírű  Tófürdő egész évben képes vendégeket vonzani, ezáltal felértékelődik a közeli, jó minőségű ingatlanok értéke.  A Széchenyi utcában teljes közműcsere kezdődött és megújul az aszfalt is.

Fejlesztik a kerékpáros úthálózatot, így a település távolabbi részeiről is könnyebben el lehet jutni a fürdőhöz, illetve a kivezető szakaszokon a környező falvak is elérhetőek.

Belga és holland befektetők jelezték: fantáziát látnak a sármelléki Hévíz-Balaton Airport vonatkozásában a személyszállítás mellett a logisztikai fejlesztésben (teherszállítás) is.

 

 

 

Hévíz, Lotus Residence lakópark
Elkészült egy új, magas színvonalú lakópark is Hévízen: a Lotus Residence lakópark a több magyarországi és egy olasz hotelt is üzemeltető, magyar tulajdonú Abbázia Group beruházásában. Összesen 54 db lakóegységet alakítottak ki a kapcsolódó infrastruktúrával. A csoport – ismerve a hévízi és a környéki települések terveit – úgy látja, hogy felértékelődőben van a város, tovább javul a légiközlekedés, s a növekvő számú külföldi mellett egyre több magyar vendég is megjelenik, ami erősen ösztönözheti a bérbeadási célú ingatlanvásárlásokat.
Kisebb magánfejlesztések voltak már a városban, de ezek legfeljebb 4-6 lakásos ingatlanok voltak, távolabb a fürdőtől. Az tud valóban hosszú távon is rentábilis ingatlan-beruházásban részesedni, aki a fürdő egy kilométeres körzetében képes az átlagos apartmanlakásoknál magasabb színvonalú, új építésű házat, lakást vásárolni.

 

 

Forrás: Otthontérkép magazin

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2024 Copyright by
Moksaphoto