Exclusive Real Estate
Minőség és Kényelem
Belgium Deutsch English Español Finnish Français Magyarul Netherland Norsk Polski Sweden Русский Қазақша العربية 中國

WIZZ AIR magyarországi járatainak fejlesztése

 

 

A Wizz Air honlapján tette közzé, hogy 2018-tól jelentősen fejleszti budapesti hálózatát, két új útvonallal és heti 32-vel több budapesti járattal terveznek. A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága a 2017-es év nyarán hozta nyilvánosságra, hogy jelentősen bővíti budapesti hálózatának kapacitását két új repülőgép érkezésével, két új útvonal indításával és 13 népszerű útvonal gyakoriságának megemelésével.

2018. év márciusában indul a Wizz Air legújabb járata Budapestről Stavangerbe, amely a 2017-ben bemutatkozó Bergen után a második norvégiai célállomás lesz. 2018 májusában a Wizz Air újabb útvonalat indít Budapestről a Basel-Mulhouse-Freiburg EuroAirportra, amely Franciaország, Németország és Svájc hármas határánál működik. Emellett a légitársaság tizenhárom budapesti járat sűrűségét is megnöveli - Róma Fiumicino, Moszkva, Barcelona, Tel-Aviv, Madrid, Szentpétervár, Keflavik, Kutaiszi, Porto, Tirana, Podgorica, Szkopje járatok gyakorisága is megemelkedik.

A Wizz Air két magyar központjából, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat összesen 12 repülőgéppel. A légitársaság hazai hálózata már 71 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 30 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.

Felhasználási Feltételek  |  Adatvédelmi nyilatkozat©2024 Copyright by
Moksaphoto